вівторок, 22 січня 2013 р.


Печальні роздуми у День Соборности України.
 Хоча влада оголосила цей день святковим, але приводів для святкового настрою замало. В Україні триває, так би мовити, тиха окупація. Якщо раніше ворог України був явний (Радянсько-Російська імперія), то тепер ворога розпізнати значно важче. Раніше головним ворогом оголошували більшовиків-сталіністів, які нищили українську націю. Частково це відповідає дійсності, але частково. Цілий час після початку реформ патріотичні ЗМІ займалися демонізуванням більшовизму та соціалістичних ідей, мовляв причиною всіх катастроф у 20 ст. що звалилися на Україну є саме тільки комуністична система і ані що інше. Але, чи це так?
 Річ у тім, що всі біди та негаразди української нації почалися не в 1917 році. Жовтнева революція тільки показала цілий комплекс проблем, що накопичувався сторіччями. Початок великих українських катастроф у сумнозвісній Переяславській Зраді. Після цієї антиукраїнської угоди починається процес поступового поглинання України і асиміляції її населення імперією. Заради цього Московія пішла навіть на великі жертви. Фактично була знищена віра (церква) московітів, а на її місце ввели українське уніатство (греко-католицьку віру). Велика частина московітів не прийняла цього нововведення німців Романових і вони фактично стали ізгоями на власній землі. Нову імперську церкву було доручено створювати українцям, що вони й робили всі 300 років поневолення України. Українці були найслухнянішими рабами імперії.
 Але були й такі що встали проти імперського звіра і зі зброєю у руках боролися проти ненависної імперії. Їхні імена ми пам’ятаємо і досі. Це великі сини українського народу Іван Мазепа, Симон Петлюра, Степан Бандера. Ці великі люди, що не побоялися піти проти загарбників Батьківщини.
  З того часу минуло багато років, Україна тепер формально незалежна держава, але тільки формально. Після романтичного періоду українського відродження настали часи жорсткого прагматизму. Пішла з життя еліта українського відродження. Для «нових патріотів», навіть патріотична справа стала іноді прибутковим бізнесом. Але найсташніше те, що в українську землю пустили коріння паростки імперії (різного роду проросійських організацій) та справжніх імперських рухів. Найнебезпечнішим є те що імперські сили, на горбу попів РПЦ МП,УПЦ КП а іноді навіть і УПЦ КП і навіть УГКЦ, в’їхали в патріотичний рух. Смішно чути і бачити як московські попи у ЗМІ заявляють себе як українських патріотів,справжніх українських козаків та борців за волю України. Кацапські попики навіть іноді маскуються під бандерівців, заявляючи «ми же всє хрістіанє»,а самі тим часом продовжують вести антиукраїнську діяльність під маскою патріотів. Зараз читаючи різноманітні українські «патріотичні» видання часто зустрічаєш статейки від яких явно попахує кацапським душком. Наприклад знаходимо у інтернеті статтю про українських козаків з «патріотичного сайту». Читаємо: «-Українські козаки,це АРІЙЦІ…вони завжди боролися проти різних БАСУРМАНІВ…захищали РУСЬКУ ЗЕМЛЮ та ХРИСТИЯНСЬКИЙ СВІТ, ЗАВЖДИ БИЛИ ЖИДІВ (ВОРОГІВ ХРИСТИЯНСЬКОГО СВІТУ).
Більшого ідіотизму і уявити важко. Перш за все немає у науці такого поняття як арійські народи, є поняття індоіранські народи. Не можуть бути українці арійцями у німецько-російському розумінні цього слова. Українці як і значна частина інших слов’ян походять від скіфів та тюрків кочівників і цьому безліч доказів. Не треба різко відділяти українців від сусідніх народів тільки на підставі конфесійних ознак. Не зважаючи на те що кримські татари мусульмани, а українці християни, обидва народи мають спільні ґени, себто  етнічне походження від спільних предків половців. Тому татари в жодному разі не є ворогами-басурманами, а є рідними братами українців. Всі байки про бусурманів були вигадані російськими імперськими ідеологами аби протиставити православні та мусульманські народи, таким чином залякати українців «мусульманською загрозою» та задушити в «братерських» обіймах. Якщо порівняти скільки загинуло українців від війн з «бусурманами-мусульманами» та з «братами» християнами росіянами, німцями та поляками, виявимо цікаві результати. Виявляється «брати християни» в сотні раз більше знищили українців чим «вороги» мусульмани. Ось вони плоди імперської пропаганди! Щодо терміну «руський» також можна сказати що це знов таки чергова імперська брехня. Українці завжди були роксоланами (індоіранське плем’я), пізніше русинами (але не русами). Єврейське питання також ставлять тільки проросійські «патріоти». Антисемітизм українців це брехня, бо покажіть мені українця що не має єврейського походження, таких практично немає. За тисячу років різні етнічні ґрупи що населяють Україну встигли добряче обмінятися ґенами. Тому всі розмови про етнічно чистих українців це дурниці. Подивіться на українські прізвища і все зрозумієте, вони й тюркського і польського і білоруського і румунського і єврейського походження.
 На завершення хочеться сказати. Українці тільки стають нацією після трьохсотрічного рабства. Важливо на цьому шляху залишатися українцями й не зійти зі шляху ані в право ані в ліво. Сторонитися людей що проповідують праві клерикальні погляди, антисемітизм та ксенофобію. Ненависть сіє тільки той хто хоче посварити народи всередині України, а потім знову захопити слабку колишню колонію і «возродіть єдіную нєдєлімую Русь». Слава Україні! Героям Слава!