понеділок, 20 липня 2015 р.

Казачєство? .... Кізячество? .... Казлячество !!!

Казачєство? .... Кізячество? .... Казлячество !!!
Зараз часто почуєш про "казачі національно-культурні об'єднання, союзи" тощо. А що таке це казлячество?
Національність? Ні! Це зросійщені українці!
Стан? Але немає в сучасній РФ станового поділу!
Якщо заглибитися в історію, здавна території степу були заселені змішаним тюрко-слов'янським (українським) населенням. Та й сам український народ, виник в результаті злиття тюркських і слов'янських елементів. В ряду таких змішаних територій не виняток і крайній схід- Донеччина, Луганщина, Донщина, Кубань і Ставропілля! Ще в давнину тут стояв форпост давнього українського Київського держави- Біла Вежа (тюркською Саркел). Від цього мішаного тюрко-українського населення і веде свій початок українське козацтво, тобто власне і всі українці. Про те, що ці землі здавна українські, говорять і стародавні українські епічні твори- Думи.
Росіяни (точніше Московити (москалі українською)) з'являються на території сучасної Ростовської області, Краснодарського і Ставропільського краю, тільки в 18-19 столітті! "Російських козаків", немає в природі і не може бути в принципі! Казачество, як стан, з'явилося лише в ті ж 18-19 століттях. Раніше це було просто військо з найманців-українців! Через природню не войовничість фіно-угрів-московитів, всі військові операції і авантюри, імперія доручала саме цьому війську найманців. Згадаймо війни з Османською імперією, захоплення і окупація Кавказу, Сибіру, Уралу, Далекого Сходу. Скрізь тараном йшли ці банди найманців. При цьому ними вчинялися страшні злочини проти місцевого населення, вирізалися цілі міста і села. В цей стан, завжди імперія приписувала запеклих відморозків і виродків. Пізніше казачєство вже втратило свій чисто український характер. У казлячество стали записувати весь набрід і всі покидьки суспільства! Таким, цей стан став у 19 столітті! Фактично це розбійницькі банди на службі у імперії. Після революції розумний політик і стратеґ Ленін, зрозумів всю небезпеку цього наброду, як опори колишньої імперської влади! Він розумів, що не знищивши ці банди і РПЦ, неможливо буде покінчити з контрреволюцією. Тепер недобитки Романових і казлячества, часто Леніну докоряють боротьбу з цими бандитами і заявляють про "розказачєння" і "ґеноцид", хоча це за сучасними кремлівським мірками, була проста контртерористична операція!
На деякий час з цими бандами було покінчено, але після приходу до влади наприкінці 80-х початку 90-х рр. демократів і лібералів (яких казлячество тепер ненавидить і проклинає), ця мерзота знову вилізла назовні з історичного небуття! І ось в дев'яності і нульові роки козацтво і РПЦ широко розгорнули свою бандитську діяльність. І прокляті ними ліберали, нітрохи їм не заважали. Так ці банди сколотили чималий капітал, що дозволило їм розширити бізнес і добре озброїтися! І таким чином ці банди захопили владу в багатьох реґіонах РФ і областях України та Казахстану.
Безпосередніми орґанізаторами війни на сході України, виступили знову-таки ці банди кізяків-козаків і кров полилася рікою
Так що це таке ?! Казачєство-казлячество сьогодні?
А відповідь проста. Це мафія! З кого вона складається? Це мафія РПЦ, напівлеґальні банди колишніх зеків, продажних ментів і військових з ГРУ, які вчинили злочини на службі і направлені кремлівської гебнею в ці банди!
Зараз, суть цього явища-"російське казлячество", чітко себе проявила у війні в Україні! Це справжнісінькі банди з карних і наглядаючими за ними ментами! Саме вони відзначилися наймасовішими вбивствами, мародерствами і грабунком місцевого населення!
Казлячєство сьогодні- це потужний мафіозний клан,що обплутав своїми бандитськими мережами багато регіонів. Неодмінно з цими бандами потрібно боротися! Казлячєство- казачєство - це загроза для населення не тільки України, а й РФ, та інших країн! З мафією і бандитизмом потрібно боротися в усіх їхніх проявах! Але кремлівський злочинний режим, їм тільки потурає в їх бандитизму і щедро нагороджує за участь у своїх злочинах! Таких, як війна проти України!